19.02.2013 г., 23:49 ч.  

Липсваш ми... 

  Поезия » Любовна
687 0 0

Липсваш ми...

тебе търся нощ и ден...

Липсваш ми...

искам пак да си до мен...

Липсваш ми...

всяка вечер теб сънувам...

Липсваш ми...

искам пак твоите устни

да целувам...


© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??