Feb 19, 2013, 11:49 PM  

Липсваш ми... 

  Poetry » Love
686 0 0

Липсваш ми...

тебе търся нощ и ден...

Липсваш ми...

искам пак да си до мен...

Липсваш ми...

всяка вечер теб сънувам...

Липсваш ми...

искам пак твоите устни

да целувам...


© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??