29 jul 2008, 6:53

Липсваш ми! 

  Poesía
674 0 10

                (Провокирано от shumkd - I need You!...)

Не искам да чакам.
Ни пролет, ни зима.
Отесня ми небето без теб.
И се хвърлям във нощтите 
черни, бездънни, 
да ме завърнат
в спомена ми за теб.
Като нож ме прободе
с онзи миг за любов.
Разпиляла мечтите си,
аз се скитам във свят,
където срутени са усмивките,
и без теб не ухаят на цвят.
Водорасли протягат
свойте мокри ръце
да приютят във зелено
уморените ми нозе.
Ветровете люлееха
мелодията на песен,
 и с моят глас ти шепнеха:
"Така си ми потребен".
Липсваш ми!
И ми стяга небето.
Като в обръч притиснато е челото.
И не сещам радост,
ослепяла за всичкото
на този безизразен свят.
Трябваш ми!

Нуждая се от теб!
Светъл лъч на небето ми!

И без теб е пустиня дори и морето.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??