28 ago 2019, 22:52

Липсваш ми! 

  Poesía » De amor
1221 8 18

Липсваш ми!

Толкова ми липсваш,

че думите се молят във мълчание.

И искам пак, в нощта на совата,

в зениците ѝ да съгледам любовта ти.

 

Липсваш ми!

Взривяващо ми липсваш,

в секундите на ляво сърцебиене.

Когато охрено потъва мракът

в мастиленото було на небето.

 

Липсваш ми!

Предутринно ми липсваш,

в най-чистото събуждане на залеза.

В задъханото чувство... да съм твоя,

в копринените дни на лятото.

 

Липсваш ми!

И ти го знаеш...

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??