6 sept 2019, 15:52

Липсваш ми 

  Poesía » De amor
534 1 0

Събуждам се

и няма ги

лъчите -

само разпилени

листове,

отлитат.

Календарът не брои

отдавна

дните.

Следите ни по улиците

в прах

се скитат.

© Петя Богданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??