6.09.2019 г., 15:52 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
610 1 0

Събуждам се

и няма ги

лъчите -

само разпилени

листове,

отлитат.

Календарът не брои

отдавна

дните.

Следите ни по улиците

в прах

се скитат.

© Петя Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??