Sep 6, 2019, 3:52 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
612 1 0

Събуждам се

и няма ги

лъчите -

само разпилени

листове,

отлитат.

Календарът не брои

отдавна

дните.

Следите ни по улиците

в прах

се скитат.

© Петя Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??