3 may 2020, 13:11

Липсваш ми 

  Poesía
336 0 0

Пореден ден отмина, нищо различно
Да бъдеш сам не е толкова странно
Мислех си че няма да мога да живея без теб,
но това е живота ми сега
Чувствам се малко празен,
предполагам все още съм на това място
Понякога, се превръща в затвор, 
който ме затваря, но времето се движи само напред и нищо не съм направил

 

Сърцето ми още те иска, 
въпреки че мина толкова време,
все още ми липсваш
Все още помня,

когато се видяхме за първи път
Моля се за теб нощ и ден 
Надявам се някой ден скоро, 
че мога да те видя отново

 

Правя се че съм добре, 
но депресираното ми лице и твоите стъпки,
които са навсякъде това всичко е за теб
Все още не мога да те забравя,
върни се пак при мен
Дори и да имаме същия край отново

 

Още си в сърцето ми 
Липсваш ми и още един ден отмина

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??