3 abr 2009, 22:08

Липсваш ми... 

  Poesía » De amor
641 0 2

 

Не бях достойна за искрица радост,

за думите "Обичам те", прошепнати във тъмнината...

Заслужих си да ме отхвърлиш и сега ще страдам,

че разкрих си истински душата...

 

Никой тук не знае как се чувствам,

този свят изпълнен е с жестокост,

хората прикриват се така  изкусно,
всичко се мени, а аз обичам болката...

 

Докато облива ме безкраен дъжд,
Все ще мисля, че още ме обичаш...

Знаеш ли - животът ми без теб е пуст.

Искам да ти кажа, че не го отричам...

Липсваш ми...!

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??