11 jul 2007, 9:25

Липсваш ми... 

  Poesía
810 0 0
   

Липсваш ми


Липсваш ми сега,

липсва ми прегръдката нежна.

Копнея за целувките ти,

за твоя глас.

Искам рамото ти, но не само да поплача,

а и да се отусна на него, щом настъпи здрача.

Да си до мен желая непрестанно,

ала всичко това е много странно.

Липсваш ми постоянно, а дори за миг

не сме били заедно!

© Ивелина Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??