Липсваш ми
Липсваш ми сега,
липсва ми прегръдката нежна.
Копнея за целувките ти,
за твоя глас.
Искам рамото ти, но не само да поплача,
а и да се отусна на него, щом настъпи здрача.
Да си до мен желая непрестанно,
ала всичко това е много странно.
Липсваш ми постоянно, а дори за миг
не сме били заедно!
© Ивелина Вълчева Все права защищены