11.07.2007 г., 9:25 ч.

Липсваш ми... 

  Поезия
795 0 0
   

Липсваш ми


Липсваш ми сега,

липсва ми прегръдката нежна.

Копнея за целувките ти,

за твоя глас.

Искам рамото ти, но не само да поплача,

а и да се отусна на него, щом настъпи здрача.

Да си до мен желая непрестанно,

ала всичко това е много странно.

Липсваш ми постоянно, а дори за миг

не сме били заедно!

© Ивелина Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??