17 dic 2008, 12:00

Лирично - без следи 

  Poesía » Del paisaje
445 0 1

Ухание на морски пясък,

студени стъпки по брега,

под сребърния лунен блясък

сама се скитам със нощта.

 

Вълните пеят с ветровете,

звездите падат със дъжда,

разбиват се във бреговете

на стенещата ми душа.

 

Загиват стъпките с вълните...

целуват ледените ми нозе,

следите ми като душа отлитат,

морето ще ги отнесе.

 

И аз, невидима и лека,

ще продължавам да вървя,

по най-красивата пътека,

без да оставям спомен, без следа.

 

Лято 2008

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??