11 nov 2017, 8:40

Листата падат бавно... 

  Poesía » Civil
1224 1 1

 

Листата падат бавно... без теб

обичам те за всичко което си ми дала

ти от мен направи малко по-добър човек

обичам те... не го приемай със досада

 

Листата падат бавно... и неумолимо

като годините ни, които отминават във мъгли

не можем да се борим с егото си  да простиме

на този който винаги по нас гори

 

Листата падат бавно... и самотно

във края на живота си сами остават те

защо обичаме представата за други

и палим мостовете си зад нас 

 

Листата падат бавно... и умират

в едно легло от спомени и минало

защо да чакаме смъртта да събере душите ни,

когато можем да сме заедно и приживе... приятели

 

 

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сетих се за една песен, сега я въртят на някаква Михаела май беше. Да ти кажа честно твоя стих е къде, къде по-хубав от тази песен.
    Поздрави
Propuestas
: ??:??