17 oct 2008, 7:39

Листопад 1 

  Poesía » Filosófica
1445 0 38

Есен кротко се съблича.

Всеотдаен листопад...

В багри от любов се врича -

свят на мистика богат.

И по женски е ранима,

жертва се за кой ли път...

Знае, че ще дойде зима

и я чака снегопад...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??