Oct 17, 2008, 7:39 AM

Листопад 1 

  Poetry » Phylosophy
1444 0 38

Есен кротко се съблича.

Всеотдаен листопад...

В багри от любов се врича -

свят на мистика богат.

И по женски е ранима,

жертва се за кой ли път...

Знае, че ще дойде зима

и я чака снегопад...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??