9 oct 2012, 14:28

Листопада 

  Poesía » Otra
422 0 2

Шушука листопадът и разказва

невероятни, невъзможни тайни,

а Есента ги скътва в цветна пазва.

Предчувствия за мигове нетрайни

 

започват лекичко да се възраждат

и да сладнят подобно младо вино.

Запалва залезът гореща жажда

за нечия очаквана невинност.

 

Във въздуха се носи нещо тихо

и кротко се прокрадва във душата.

Пак оживяват в нас любими стихове

и ни прегръщат чувства непознати.

 

Лицата си възторжено показват

любовите ни – знайни и незнайни.

Шушука листопадът и разказва

невероятни, невъзможни тайни...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??