29 oct 2018, 16:22

Листопади 

  Poesía » Para niños
872 0 3

Есенко се настани

без тиради или свади

в нашата градина от липи

и ужасно се разпали.

 

С топла гръд и меки стъпки

в жълто, розово, червено

и кафяво, и зелено,

всеки стрък обагри... след това

заваляха пъстри листопади.

 

 

 

© Минка Параскевова Todos los derechos reservados

Това е едно от първите ми детски стихчета.

La obra participa en el concurso:

Моя златна есен »

20 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??