29.10.2018 г., 16:22 ч.

Листопади 

  Поезия » За деца
876 0 3

Есенко се настани

без тиради или свади

в нашата градина от липи

и ужасно се разпали.

 

С топла гръд и меки стъпки

в жълто, розово, червено

и кафяво, и зелено,

всеки стрък обагри... след това

заваляха пъстри листопади.

 

 

 

© Минка Параскевова Всички права запазени

Това е едно от първите ми детски стихчета.

Произведението е участник в конкурса:

Моя златна есен »

20 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??