Eдна не знам молитва и мълча.
Звукът от песента към днес политна.
Очите ми откриват дървеса,
в които не гнездят красиви птици.
А птиците - те само са олтар,
по който падащи снежинки шепот
край всички ни минават като влак.
Но сънен е мъжът, за който пеят.
© Цвет Todos los derechos reservados