Aug 5, 2013, 12:48 PM  

Лош жребий 

  Poetry
453 0 0


Eдна не знам молитва и мълча.

Звукът от песента към днес политна.

Очите ми откриват дървеса,

в които не гнездят красиви птици.


А птиците - те само са олтар,

по който падащи снежинки шепот 

край всички ни минават като влак.

Но сънен е мъжът, за който пеят. 

 

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??