11 sept 2012, 10:49

Love.net 

  Poesía » De amor
579 0 2

От поезията няма

по-голяма самота.

Три часът е сутринта,

а пред профила ти дрема.

 

Снимката ти замъглена

и екрана в светлина

гледам и поруменявам

в срамежливото червено.

 

Утре ще те заведа

в най-дълбоката поема

и целувка ще си взема,

тихо ще я съчиня.

 

Ще си там, а аз сама -

на поезия търговец,

ще измислям любовта

си към интернет прозорец.

 

 

10 септември 2012

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??