Обичал да ловува
и сам се хвалел дори.
Убивал глигани, зайци,
пернати, сърни,
но най-любимата му плячка
се оказала жените.
Тичал след тях и денем,
и нощем.
"Слабост са ми!"
навред разказвал той.
За неговия лов,
цели градски легенди се носят.
Обичал лова на жените,
но вечер самота го обземала.
Сам-самичък като вълк
в своята тъмна стая
заспивал с надеждата,
любовта да го прегърне.
© Bez ime Todos los derechos reservados