25.06.2016 г., 19:16 ч.

Ловец на жени 

  Поезия » Любовна
570 1 3

Обичал да ловува

и сам се хвалел дори.

Убивал глигани, зайци,

пернати, сърни,

но най-любимата му плячка

се оказала жените.

Тичал след тях и денем,

и нощем.

"Слабост са ми!"

навред разказвал той.

За неговия лов,

цели градски легенди се носят.

Обичал лова на жените,

но вечер самота го обземала.

Сам-самичък като вълк

в своята тъмна стая

заспивал с надеждата,

любовта да го прегърне.

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??