1 ago 2013, 22:21

Лозница 

  Poesía
1257 0 6

                             Лозница

 

  Лозницата, снага извила,

  поглежда пътната врата,

  но няма никой, там на двора

  пресъхнала е старата чешма!

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??