Aug 1, 2013, 10:21 PM

Лозница 

  Poetry
1262 0 6

                             Лозница

 

  Лозницата, снага извила,

  поглежда пътната врата,

  но няма никой, там на двора

  пресъхнала е старата чешма!

© Бонка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??