22 oct 2011, 10:05

Луди нощи 

  Poesía » De amor
719 0 9

 

Спи с мен!

Но не така, както хората спят,

а както своята лъжа слага в леглото целия свят...

Спи с мен, така че да потъна с очите си в твойте очи...

От твоите устни разпънат...

Завързан от твойте коси...

Спи с мен, така че по тялото да се плиска вълна след вълна...

Простичка истина...

Само една...

Нека завижда, който пръв разбере,

че сме в малка дървена хижа

и е твое мойто Небе...

Нека в прашинка изчезне,

нека в микронче се свива,

нищичко да не остане,

който гледа

как една самодива

е грабнал в ръцете си змей-горянин...

И са литнали в Звездното...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??