15 abr 2008, 21:09

лудост 

  Poesía
572 0 1

Лудостта напира в мен,

лудостта е моя тема -

тя е тук ,във моя ден,

няма спор, нито дилема.

Тя - повтарящ се рефрен,

не е мода, не е поза;

нито болест, ни угроза.

Лудост мисля, че си ти,

лудост е и този стих,

лудост е светът край нас,

луд е той, и тя, и аз.

За нормално днес се мисли

да живеем във лъжи,

аз не искам, не, НЕ ИСКАМ!

Луда ли съм?! Ти кажи!

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Определено не си въпреки че не е задължително да си нормален за да пишеш добре.Поздрави луднали.
Propuestas
: ??:??