Лудостта напира в мен,
лудостта е моя тема -
тя е тук ,във моя ден,
няма спор, нито дилема.
Тя - повтарящ се рефрен,
не е мода, не е поза;
нито болест, ни угроза.
Лудост мисля, че си ти,
лудост е и този стих,
лудост е светът край нас,
луд е той, и тя, и аз.
За нормално днес се мисли
да живеем във лъжи,
аз не искам, не, НЕ ИСКАМ!
Луда ли съм?! Ти кажи!
© Екатерина Спасова All rights reserved.