25 oct 2011, 16:29

Лудост 

  Poesía » De amor
609 0 7

Сърцето ти навярно е от камък
или от зимни мисли и от студ,
и всеки ден му плащам своя данък,
а ти си мислиш просто, че съм луд.

 

Че лудост е - когато във очите ми
проблясват сякаш твоите сълзи,
а слънцето, въздишало в косите ти,
залязва вечер - в моите очи.

 

Че лудост е - да чувствам самотата ти
по кожата си - с вятъра студен,
да плача и да вдишвам от тъгата ти,
да пия сам от тъжния ти ден.

 

Сърцето ти навярно е от камък
или от снежни бури и от дъжд,
превърнала си болката във замък,
във който властват облаци и студ...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??