18 feb 2019, 18:42

Лудостта на деня си отива 

  Poesía
395 5 4

Лудостта на деня си отива

 

Слънцето се облиза,

трепна почервеняло

и заплува към залеза,

с лудостта натежало

и като че през пръсти

изтече във жълтици...

а вечерта си скръсти

умората върху жици.

Оранжевото скочи

прозорци да приспива,

още нещо клокочи,

... лудостта си отива.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??