Feb 18, 2019, 6:42 PM

Лудостта на деня си отива 

  Poetry
458 5 4

Лудостта на деня си отива

 

Слънцето се облиза,

трепна почервеняло

и заплува към залеза,

с лудостта натежало

и като че през пръсти

изтече във жълтици...

а вечерта си скръсти

умората върху жици.

Оранжевото скочи

прозорци да приспива,

още нещо клокочи,

... лудостта си отива.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??