18.02.2019 г., 18:42 ч.

Лудостта на деня си отива 

  Поезия
396 5 4

Лудостта на деня си отива

 

Слънцето се облиза,

трепна почервеняло

и заплува към залеза,

с лудостта натежало

и като че през пръсти

изтече във жълтици...

а вечерта си скръсти

умората върху жици.

Оранжевото скочи

прозорци да приспива,

още нещо клокочи,

... лудостта си отива.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??