25 sept 2016, 8:56

Луната пак е разридана 

  Poesía » De amor
3126 22 72

Луната пак е разридана

 

 

Не знам дали си ти, тъга...,

потрепва моят балдахин.

Боли..., боли ме все така,

пред мен е твоят поглед син.

 

Призрачна нощта приижда,

проблясва мъничък опал.

Брод душата ми не вижда,

въпроси само си ми дал.

 

Не въздишка лекокрила

ще върне миналите дни.

Сякаш див пелин съм пила,

змия в гърдите ми се сви.

 

О, скъпи, ти луната виж,

така сме двама ден след ден...

И аз не спя, и ти не спиш,

това е ад за теб и мен...

 

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??