Sep 25, 2016, 8:56 AM

Луната пак е разридана 

  Poetry » Love
3127 22 72

Луната пак е разридана

 

 

Не знам дали си ти, тъга...,

потрепва моят балдахин.

Боли..., боли ме все така,

пред мен е твоят поглед син.

 

Призрачна нощта приижда,

проблясва мъничък опал.

Брод душата ми не вижда,

въпроси само си ми дал.

 

Не въздишка лекокрила

ще върне миналите дни.

Сякаш див пелин съм пила,

змия в гърдите ми се сви.

 

О, скъпи, ти луната виж,

така сме двама ден след ден...

И аз не спя, и ти не спиш,

това е ад за теб и мен...

 

 

 

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??