24 ene 2019, 18:10

Луната знае 

  Poesía » Verso libre, Otra
582 2 6

Луната знае, 
че не трябва 
прекалено искряща да бъде, 
да не засегне 
с блясъка си 
тъгата на мечтите несбъднати.
Нежно сияе,
топъл лъч
грижливо запален, трепти –
жълта лампа
и под нея 
заспиват звезди.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??