24.01.2019 г., 18:10 ч.

Луната знае 

  Поезия » Свободен стих, Друга
564 2 6

Луната знае, 
че не трябва 
прекалено искряща да бъде, 
да не засегне 
с блясъка си 
тъгата на мечтите несбъднати.
Нежно сияе,
топъл лъч
грижливо запален, трепти –
жълта лампа
и под нея 
заспиват звезди.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??