24 янв. 2019 г., 18:10

Луната знае 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
581 2 6

Луната знае, 
че не трябва 
прекалено искряща да бъде, 
да не засегне 
с блясъка си 
тъгата на мечтите несбъднати.
Нежно сияе,
топъл лъч
грижливо запален, трепти –
жълта лампа
и под нея 
заспиват звезди.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??