Jan 24, 2019, 6:10 PM

Луната знае 

  Poetry » Free verse, Other
580 2 6

Луната знае, 
че не трябва 
прекалено искряща да бъде, 
да не засегне 
с блясъка си 
тъгата на мечтите несбъднати.
Нежно сияе,
топъл лъч
грижливо запален, трепти –
жълта лампа
и под нея 
заспиват звезди.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??