9 may 2010, 19:23

Лунна светлина 

  Poesía » De amor
899 0 10

 @

 

 

 

Ще ти отчупя къшей време от съня си,

с ефирна музика на Дебюси ще те посипя

и ще репетирамe небето в бързо темпо;

ти ще ме попилееш

(знам аз, че ще ме попилееш)

и с пицикато полка ще сновеш под кожата ми,

и ще хубавееш от дъждовете ми погълнати,

а любовта ни ще е покълнала,

(ти знаеше, че ще покълне)

между паветата.

 

Впиши ме на небосвода с нежна нота,

когато гълташ къшей от съня ми.

@

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??