11 ene 2009, 0:12

Лунна власт 

  Poesía » De amor
952 0 25
 

Тази кръгла луна

полудяла

е прогонила

всички звезди,

дава път на пожара,

рисуващ по нея

женски гърди.

И е бяла -

до страст...

 

Тази кръгла луна

онемяла -

пак превръща

лика си

във кратер,

в който сипе ли сипе

власт... мъжка власт...

И е златна -

от страст...

 

Тази кръгла луна

покорена -

обладала небе,

по което

вихрогони целуват

и галят

лицето й.

И е огнена -

до власт...

 

 

 

МУЗИКА>>>Армик-Лунни любовници 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??