28 jun 2012, 16:34

Лутаница 

  Poesía » De humor
517 0 1

                       Лутаница

 

От "Биг Брадър"-овски тъпотии

                започна да ми прилошава!

                     Моля те, смени канала!

Пусни ми Битивито!

               Мегленчето да ми поохка

                       и да ми се възклицава...

 

Намери ми някъде сапунен сериал!

Откога тъжовни сълзи

            не съм лял? Да се пречистя!

Че от кулинарните реклами

ошишках се с излишни килограми!

 

Не пускай Ники,

        дето все ме убеждава

                 "Стани богат, стани богат!"

Опитвам се, но все не ставам !

                 Не съм достатъчно рогат ...

 

Професор Вучков ми пусни!

                        Юлиян да ми погука!

Нему поне от нищо не му пука...

Отприщва се и плещи

                                разни сурогати.

Обаждат му се,

                  канят го да им... подуха!

Пикантно е да слушаш!

                                        За разтуха...

 

Не ща Гарелов!

Страдам, като гледам

               мъките на стар, изпечен

                                        журналист!

Да се мъчи и насилва

           да се превърне в хуморист!

 

А, това е гологлавият Овен!

Еталона за оценка на таланти.

Ако го мериш по акъла,

                ще трябва да е още

                                      със тиранти!

За себе си използва главно АЗ,

         а другите са тъпи като праз!

Артист ли е, певец или...

                                              Скопец?

Като какъв с фалшиви звуци

        и брадати мръсни вицове

                                    мърси ефира!

И не остава с пошлостите си

                           човеците на мира?

 

Стига!

Прати дистанционното в екрана!

От мене зрител

                със представката "теле"

                                           не стана!

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И аз съм угасила отдавна "малкия екран", затова съм тук! С поздрав!
Propuestas
: ??:??