22 sept 2014, 19:27

Лястовички 

  Poesía » Otra
787 0 8

 

 

Лястовички

 

Лястовички мои, хей, добре дошли,
волни като вятър и красиви,
с виртуозен полет, мили и добри,
и грижовни, сръчни, обичливи.

Зная, пак ще тръгнете наесен,
надалече, някъде на юг.
Но в сърцата обич е стаена
към гнездата с рожбите ви тук.

Ще се върнете със пролетта...
Щом ви видя, ведро се усмихвам.
В мен криле размахва любовта,

дните ми изгряват по-щастливи.

 

 

 

© Сашо Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??