22.09.2014 г., 19:27 ч.

Лястовички 

  Поезия » Друга
785 0 8

 

 

Лястовички

 

Лястовички мои, хей, добре дошли,
волни като вятър и красиви,
с виртуозен полет, мили и добри,
и грижовни, сръчни, обичливи.

Зная, пак ще тръгнете наесен,
надалече, някъде на юг.
Но в сърцата обич е стаена
към гнездата с рожбите ви тук.

Ще се върнете със пролетта...
Щом ви видя, ведро се усмихвам.
В мен криле размахва любовта,

дните ми изгряват по-щастливи.

 

 

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??