Ритъмът те хваща,
завладява,
обладава.
Нека тръгваме!
Изгревът иде,
Нека го видим
и почувстваме!
Слънцето изгрява,
Както надеждата и
Страстта идват от
Нищото и изгарят
Желанието ни за
Лятна фиеста!
Ритъм ... изгрев ... страст
Младостта е навсякъде –
В жадните ни погледи,
В изпълващите движения
На загорелите тела,
Във виковете ни от
Щастие и наслада.
Поглед поглед намира ...
Ръка ръка докосва ...
Усмивка усмивка търси ...
Устни в устни се впиват ...
Душа душа обича ...
Тяло тяло обладава ...
Лято ... живот ... ритъм
Изгрев и нова лятна фиеста!
© София Русева Todos los derechos reservados