Jul 31, 2006, 12:31 AM

Лятна фиеста 

  Poetry
742 0 1

Ритъмът те хваща,

                    завладява,

                    обладава.

 

Нека тръгваме!

Изгревът иде,

Нека го видим

и почувстваме!

 

Слънцето изгрява,

Както надеждата и

Страстта идват от

Нищото и изгарят

Желанието ни за

Лятна фиеста!

 

Ритъм ... изгрев ... страст

 

Младостта е навсякъде –

В жадните ни погледи,

В изпълващите движения

На  загорелите тела,

Във виковете ни от

Щастие и наслада.

 

Поглед поглед намира ...

Ръка ръка докосва ...

Усмивка усмивка търси ...

Устни в устни се впиват ...

Душа душа обича ...

Тяло тяло обладава ...

 

Лято ... живот ... ритъм

Изгрев и нова лятна фиеста!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??