25 ago 2023, 6:21

Лятна врата 

  Poesía
222 2 2

Есенно летоброене

още август завъртя,

лятото малее, стене,

пазя лятната врата.

 

Ето махам ѝ резето

и отварям я съвсем,

лято гали ме и свети

цяла зима без проблем.

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??