Aug 25, 2023, 6:21 AM

Лятна врата 

  Poetry
224 2 2

Есенно летоброене

още август завъртя,

лятото малее, стене,

пазя лятната врата.

 

Ето махам ѝ резето

и отварям я съвсем,

лято гали ме и свети

цяла зима без проблем.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??