25 авг. 2023 г., 06:21

Лятна врата 

  Поэзия
214 2 2

Есенно летоброене

още август завъртя,

лятото малее, стене,

пазя лятната врата.

 

Ето махам ѝ резето

и отварям я съвсем,

лято гали ме и свети

цяла зима без проблем.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??