7 oct 2009, 14:39

Лятно 

  Poesía » Versos blancos
582 0 0

За какво ли си мечтае тайно лятното небе?

Може би - листата на всички дървета да са ръце!

Нежно да го милват и да събират сълзите му,
докато слънцето го прерязва с парещи лъчи 

от безмилостна обич през средата, на две...

© Марио Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??